Goed beheer fietsparkeren op het station, maar…

Fietsverstoppen op het station

IMG_1472
Beeld-auteur: Machiel

Veel fietsers zijn blij dat de BOA voor orde en netheid zorgt met de geparkeerde fietsen rond het station. Wel is het jammer dat fietsers som niet goed in de gaten hebben waar hun fiets gebleven is. Machiel mopperde bij de Fietsersbond, dat z’n fiets was verdwenen op het station. Gelukkig kon de Fietsersbond een tip geven: de BOA heeft de fiets misschien op de dakstalling gezet. En ja…

Reactie Machiel: “Heel erg bedankt voor de tip, ik heb m’n fiets terugvonden op het dak van de fietsenstalling. Bijgevoegd foto’s van de sticker die er op zat. Ik vind het wel vreemd dat ze mijn fiets hebben verplaatst zonder te melden waar naartoe. En ook is het vreemd dat er geen informatie beschikbaar is op de gemeentelijke website. Overigens vind ik het wel terecht dat m’n fiets verwijderd wordt, hij stond op een plek voor een bakfiets en ik heb slechts een kratje voorop. Sterker nog ik zou willen dat er vaker verkeerd geparkeerde fietsen worden verwijderd.”

Let op: gemeente Castricum is op het station ook aan de gang met het verwijderen van weeffietsen. Dan wordt met gele labels gewerkt. Lees meer op de gemeentesite.

 

IMG_1473
weesfietsen

Categorieën

Alex van der Leest

Secretaris Fietsersbond Castricum