Vanaf vrijdag 29 juni is iedere keer de eerste 24u stallen gratis

Upgrade bewaakte stationsstalling Castricum

Verbeteringen van de bewaakte stalling.

Vanaf vrijdag 29 juni 2018 kan je iedere eerste 24u gratis stallen – langer stallen kost €0,50 per dag.

Ook zorgt de NS voor een vriendelijkere entree met transparante toegangsdeurtjes, zodat reizigers makkelijker en sneller in en uit kunnen checken met hun OV-chipkaart. Toezicht gebeurt via camera’s en reizigers kunnen contact opnemen met een klantenservicemedewerker op afstand. De mensen van de Fietsshop verlenen geen service voor de stalling.

Raakt de stalling overvol?

De eerste 24u is gratis en het in/uitlopen met de fiets gaat nu met een ov-kaart echt snel en plezierig. Aan de ene kant is het nu (28 juni) moeilijk voor het stellen dat de stalling dagelijks vol met fietsen zal staan. Aan de andere kant is onbegrijpelijk als dat niet gebeurt, want een gemiste kans voor veel forenzen. Vooral voor de ‘dakstallers’ zou het een logische keuze zijn. Kortom, een te volle stalling is met deze verbeterde service niet uitgesloten.

Lees ook het artikel in het Nieuwsblad van Castricum.

Fietsersbond Castricum blijft dit in de gaten houden.

Hieronder een impressie van de stalling….

Categorieën

Alex van der Leest

Secretaris Fietsersbond Castricum