Aankondiging verlichtingsactie 2018

Ook dit jaar op het Bakkerspleintje

P1080831
Beeld-auteur: Alex van der Leest

 

Foto: de actie in 2017.

De Fietsersbond repareert ook dit jaar gratis uw fietsverlichting!

Zaterdag 13 oktober van 10:00 tot 16:00 uur op het Bakkerspleintje.

REPARATIE Onverlicht fietsen is riskant. Iedereen weet dat. Bovendien kan je onverlicht zomaar een bekeuring oplopen. De Fietsersbond maakt het je gemakkelijk: gratis controle en reparatie van de fietsverlichting.

BIKEFIT En de vrijwilligers van de fietsersbond doen meer: (1) graferen van je postcode in het frame; (2) bikefitter Wynzen Pauzenga is van 10 tot 12 uur aanwezig voor een gratis bike fit; (3) controle van de bandenspanning en zo oppompen van je banden; (4) adviesvoor verbeteringen aan je fiets; en tot slot kan je je bij het kraampje laten informeren over het werk van de Fietsersbond.

SPONSORS We kunnen de verlichtingsactie gratis doen door de inzet van vrijwilligers en zoals ieder jaar met gratis materiaal van één van de twee Castricumse rijwielzaken; dit jaar is dat ‘Kruijswijk Tweewielers’ (Kooiplein).

OPROEP Wil je meehelpen op zaterdag? Dat kan. Graag zelfs. Mail ons gauw via [email protected], of bel ons op 0251-671839.

Ook zoeken we Castricummers, Limmenaren en Akersloters die interesse hebben in de verkeersinfrastructuur en willen meedenken over de fietsmobiliteit in gemeente Castricum.

 

Categorieën

Alex van der Leest

Secretaris Fietsersbond Castricum