Fietsersbond adviseert om landgoed conform CROW richtlijnen in te richten

Wegen en fietspaden op Duin en Bosch kunnen veel beter

DSC0205-11
Beeld-auteur: Alex van der Leest

In het Nieuwsblad voor Castricum lezen we dat de gemeente de ontwikkelaar/beheerder van het landgoed,  Parnassia, tot orde roept. De Fietsersbond hoopt dat de gemeente daarbij ook aandacht heeft voor de fiets/verkeersveiligheid. De fietsersbond ziet veel verbeterpunten op het landgoed. Het advies is om het ‘duurzaam veilig’ en conform CROW richtlijnen  in te richten.

Merk op dat ook in Duin en Bosch (hoofd)fietsroutes dienen te worden vastgesteld, zodat de juiste prioriteit kan worden gegeven aan de fietsroutes (veiliger, comfortabeler). Een van de vele redenen om in Castricum een (hoofd)fietsnetwerk vast te stellen.

De fotogalerij geeft snel een impressie.

Categorieën

Alex van der Leest

Secretaris Fietsersbond Castricum