Een geslaagd fietsrondje

Verkeersexamen 2018

DSC0238

Het was ook dit jaar weer prachtig om te zien hoe serieus en enthousiast de leerlingen hun rondje fietsten voor het verkeersexamens.

Weer goed georganiseerd door Judith Ooms en Susan Sprenkeling. Alle scholen in Castricum deden mee. In totaal 200 leerlingen. Vorig jaar waren dat nog 231 en volgend jaar verwacht men nog minder, maar daarna trekt het weer aan, vertelde Judith. Geweldig, dat ook dit keer een groep van 34 ouders als controleur speelde – gelukkig viel het dit jaar mee met het weer. Bovendien hielpen vrijwilligers van de Fietsersbond mee. En om het te completeren zagen we net als vorig jaar verkeerswethouder Marcel Steeman even bij de startplek.

 

Lees ook het stukje in het nieuwsblad van Castricum.

Vind hier een fotoimpressie van het examen.

 

Categorieën