Strooiroutes Castricum bijgewerkt

Strooiroutes in gemeente Castricum

Fietsersbond Castricum heeft de strooiroutes in Castricum in de Routeplanner laten actualiseren. We werden daartoe aangezet door opmerkingen en klachten in onze Grote School enquête. En we werden geholpen door de wegbeheerders (gemeente en provincie). Daarbij zijn op verzoek van de bond door de gemeente een paar ontbrekende schakels toegevoegd.

Echter, over de route door Duin en Bosch (al wel ingetekend) doet de Fietsersbond nog navraag, want dit is de gemeente in beheer bij de Parnassia Groep en niet bij gemeente of provincie. Na wat heen-en-weer gemail heeft Parnassia bevestigd dat ze de verantwoordelijken zijn. Nu wachten we nog op duidelijkheid; op welke wegen op het landgoed is men van plan is te strooien?

Op het kaartje zijn routes genummerd die extra aandacht vroegen:

  1. De beoogde route door Duin en Bosch – zie tekst hierboven
  2. Het Buitendijkspad – Gemeente Castricum wil hier niet strooien, want het is natuurgebied; bovendien zijn er goede alternatieve routes
  3. Rietkamp – Gemeente Castricum strooide hier al, maar dit traject stond niet in de vastgelegde strooiroutes. Op verzoek van de Fietsersbond nu wel.
  4. Lide Tulpsingel – Op verzoek van de Fietsersbond toegevoegd als strooiroute.
  5. Eerste Groenelaan (westelijk deel) – op verzoek van de Fietsersbond toegevoegd als strooiroute.
  6. Molendijk – op verzoek van de Fietsersbond toegevoegd als strooiroute.

Druk hierop voor de strooiroutes in Castricum in Routeplanner… 

Categorieën

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *